Над 130 участници се включват в Националния турнир по акробатичен рокендрол

MadeInVarna
Над 130 участници се включват в Националния турнир по акробатичен рокендрол

Над 130 деца и младежи ще участват в Националния турнир по акробатичен рокендрол за купа „Коледна звезда”, който ще се проведе на 10-ти декември от 11,30ч. в Юнашкия салон, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. Състезанията са в класовете „соло”, ”деца”, ”юноши”, ”капъл денс шоу”, ”В”, формации ”момичета”, формации ”девойки”, „сеньори“. Участниците са от София, Пловдив, Ловеч и Варна. Подготвена е и съпътстваща програма за всички гости, с участието на балет „Алциона“, на групата за народни танци „Звездичка“, предвидени са изпълнения на Моника Парушева и др.

Организатор на събитието е клубът по танци „Стар денс“, с главен треньор Радостина Енчева. Турнирът се провежда със съдействието на дирекция „Спорт“ към Община Варна и на Българската федерация по акробатичен рокендрол. Входът е свободен.

Програма:

11.00 ч. Техническа конференция;  

11.30 ч. Предварителни кръгове;

13.00 ч. Официално откриване, финали;

15.00 ч.  Награждаване

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Над 800 изпълнители ще участват във фолклорния празник „Дряновица“

Над 800 изпълнители ще участват във фолклорния коледен празник „Дряновица“, който ще се проведе на 11-ти декември /неделя/ от 10 ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център.   Изпълнителите са от детски и младежки фолклорни ансамбли и специализирани паралелки по български танци – ДТА „Българче” при ОДК – Варна, […]