Над 60 деца от 1 и 2 клас се включиха в Ученическа купа Варна 2023

MadeInVarna
Над 60 деца от 1 и 2 клас се включиха в Ученическа купа Варна 2023

Над 60 деца от четири училища на възраст 7-8 години се включиха в Ученическа купа Варна 2023 по лека атлетика, съобщиха от дирекция „Спорт“.  Дисциплините са съобразени с възрастовата група за децата и са следните:  50 м гладко бягане, 200 м гладко бягане, дълъг скок от място, хвърляне на малка плътна топка и щафета (слалом).

Класирането при момчетата се подреди така: първи са децата от ОУ „Ангел Кънчев“, следвани от ОУ „Иван Вазов“, ОУ „Христо Ботев“ и ОУ „Стефан Караджа“. При момичетата победител е отборът на ОУ „Христо Ботев“, следван от тима на ОУ „Иван Вазов“, ОУ „Ангел Кънчев“ и ОУ „Стефан Караджа“. Всички участници получиха предметни награди -грамоти, купи, медали и раници.  Следващото състезание е на 29-ти март от 10.00 часа в залата на СК „Локомотив“, където ще се проведе и надпреварата нза възраст 3-4 клас.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Пролетно почистване ще се проведе на 25 март

На 25-ти март (събота) на територията на община Варна ще се проведе пролетно почистване. Приоритет ще бъдат паркове, междублокови пространства, детски и спортни площадки, други обществени територии, съобщиха от дирекция „Екология и опазване на околната среда“. Приканват се граждани, фирми, неправителствени организации да се включат в инициативата. Събраните от почистването […]