Наградиха участниците в конкурс „Зависим или независим – какъв е твоят избор“

MadeInVarna
Наградиха участниците в конкурс „Зависим или независим – какъв е твоят избор“

Участниците, заели призови места в конкурс за изработване на рисунка или колаж на тема: „Зависим или независим – Какъв е твоят избор?“, бяха наградени днес пред зала „Пленарна“ на Община Варна. Инициативата е по повод 31 май – Световен ден без тютюн, а организатор е дирекция „Превенции“ към Община Варна.

Победителите получиха грамоти и предметни награди от директора на дирекция „Превенции“ Светлана Коева. В конкурса участваха общо 256 деца от 12 училища. Дейностите са част от  „Програмата за превенция на употребата на наркотични вещества сред ученици V – VII клас“, която се изпълнява в  сътрудничество с 16 училища. Творбите на наградените ще бъдат изложени и във фоайето на Младежкия дом във Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

5 г. затвор за 40-годишен мъж от Варна, извършил четири престъпления

Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура-Варна и 40-годишния Николай Николов, с което той се признава за виновен в извършването на четири престъпления. Страните приеха за безспорно и категорично установено, че на 09.10.2020г. във Варна, при условията на продължавано престъпление, 40-годишният мъж чрез счупване на задно панорамно стъкло […]