Награждават победителите в Европейското първенство по ветроходство

MadeInVarna
Награждават победителите в Европейското първенство по ветроходство

Награждаването на новите европейски шампиони по ветроходство ще се проведе в събота,  9-ти октомври, от 18 ч. на Морска гара- Варна. В надпреварата участваха 219 състезатели в двата олимпийски класa за жени и мъже – ILCA 6 и ILCA 7. Официални гости на събитието ще бъдат Златко Якелич, заместник-председател на EUILCA (Европейската асоциация в клас ILCA), Августин Аргуeлес (завеждащ комуникационния отдел на EurILCA), Росен Марангозов – председател на Българска федерация по ветроходство, и други.

Европейското първенство се организира от СК „Черно море Бриз“, Българска федерация по ветроходство, Община Варна, Министерството младежта и спорта, с подкрепата на Пристанище Варна.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

40 състезатели ще участват в регата „Черно море – кану каяк“

40 състезатели от Варна и страната ще участват в регата „Черно море – кану каяк“. Събитието се открива утре, събота, 9-ти октомври, от 9,45 ч. в гребната база на спортен клуб “Черно море – Бриз кану-каяк”. Организатори са спортният клуб, Община Варна, Българската федерация по кану-каяк и Българският спортен тотализатор. […]