Напредва ремонтът на ПГ по химични и хранително-вкусови технологии във Варна

MadeInVarna
Напредва ремонтът на ПГ по химични и хранително-вкусови технологии във Варна

Напредва ремонтът на сградата на Професионалната гимназия по химични и хранително-вкусови технологии „Д. И. Менделеев“ във Варна, съобщи в профила си във фейсбук кметът Иван Портних.

“Поставена е външна топлоизолация на сградата, подменени са дограмата, хидроизолацията на покрива, ВиК инсталацията. Поздравявам директора на училището Руслан Скулев и неговия екип за успешно защитения проект по програма “Региони в растеж”. Предстои да бъдат обновени санитарните помещения, лабораториите, ще бъде изграден асансьор, а дворът на училището ще бъде преасфалтиран. Ще има две нови спортни игрища – за волейбол и баскетбол, и фитнес на открито. Междувременно продължава приемът на ученици за новата учебна година. Интересни специалности, чудесна база за обучение! За специалност консултант козметични и парфюмерийни биологични продукти и битова химия е предвидено дуално обучение, съвместно с водеща европейска верига дрогерии. Надявам се новата учебна година да започне с пълни класни стаи”.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

При спецакция във Варна е разкрита наркооранжерия за марихуана

Проведената днес под ръководството на Окръжната прокуратура във Варна специализирана полицейска операция на ОД на МВР във Варна завърши с брифинг, на който окръжният прокурор Красимир Конов,  районният прокурор Невена Илиева и директорът на ОД на МВР старши комисар Даниел Пашов отчетоха като професионален успех разкрита наркооранжерия, както и задържано […]