Навални бе задържан на летище “Шереметиево” в Москва

MadeInVarna
Навални бе задържан на летище “Шереметиево” в Москва

Критикът на Кремъл и изявен опозиционер Алексей Навални се прибра в Москва в неделя вечер и веднага след това беше арестуван. Политикът бе задържан от полицията веднага след като премина паспортния контрол на летище “Шереметиево”. Обвиненията срещу него са, че той е нарушил условията на условната си присъда.

Навални, водещ критик на президента Владимир Путин, бе откаран в Германия през август за лечение, след като припадна в самолет. Впоследствие Берлин обяви, че е имало опит за убийството му с нервнопаралитичния агент „Новичок“.

Навални заяви, че вероятно вече е възстановил здравето си и че е време да се завърне в Русия, въпреки заплахата от съдебно преследване в родината си.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Варненският художник Атин: Гората в к.к. Камчия ехти от моторни триони, дива варварска сеч!

Известният варненски художник Валентин Тузсузов-Атин алармира за декари обезлесена вековна гора. Атин показа снимки в собствения си профил, които предизвикаха вълна от възмущение в мрежата. “Курорт Камчия днес: неделя 17.01.2021. Гората ехти от моторни триони, камари дърва, дива варварска сеч. “Законна” без съмнение… Декари обезлесена вековна гора. Поредният зелен оазис […]