Най-модерният спортен комплекс във във Варна ще бъде готов до края на годината

MadeInVarna
Най-модерният спортен комплекс във във Варна ще бъде готов до края на годината

Новият и най-модерен във Варна спортен комплекс във „Вл.Варненчик” ще бъде готов до края на годината, а може и по-рано, още за празника на морската столица. Това каза районният кмет Николай Костадинов на среща с младежи от областната организацията на ГЕРБ.
Комплексът ще разполага с едно голямо и две малки игрища за футбол, две игрища със смесено предназначение за волейбол и баскетбол, за хандбал, луксозен тенис корт, малък скейт парк, многофункционална зала с близо 400 места и с размери на хандбално игрище, писта за 100 м бягане, за ролери, амфитеатрална сцена за арт събития на открито.
Районният кмет посочи, че мащабният проект се изгражда върху площ от 38 дка, а за осъществяването му има изключителната подкрепа на общинската администрация в лицето на кмета на Варна Иван Портних.

Следваща Новина

Почина актриса от "Сексът и градът"

Американската актриса Лин Коен почина на 86-годишна възраст, съобщи сп. “Ванити Феър”, цитирано от БГНЕС. . Голямата си популярност тя дължи на ролята на икономката Магда в сериала “Сексът и градът” й донесе голяма популярност. Причините за смъртта на Лин Коен не се съобщават, предстои близките й да обяват кога […]