Най-шантавите мартеници, които се надяваме да останат в миналото

MadeInVarna
Най-шантавите мартеници, които се надяваме да останат в миналото

Още от началото на февруари супермаркети, молове, вестникарски бутки, тротоари и всевъзможни места в цялата страна се изпъстрят неизменно в червено и бяло. Знайни и незнайни търговци изкарват маси и стелажи, за да покажат какво са измайсторили и тази година. Празничният дух завладява българите, а те се спират да избират мартенички за здраве и късмет на най-любимите си хора.  По стелажите на хилядите търговци има всичко, каквото би ти дошло на ум: Пижо, Пенда, щъркели, слончета, детски герои, зарчета, цветя, мартенички за ръце, за закичване, за кола, гердани, мартеници от кратунки и т.н.

На места дори се прекалява с кича. Решихме да ви покажем най-шантавите мартеници, които изумиха клиентите през последните години. Сред тях са мартеници с участници в турски сериали, чалга певици, участници в Биг брадър, с политически лидери и меко казано странни послания.

 

Следваща Новина

Хандбалният „Локомотив“ Варна се нуждае от 10 000 лева за да доиграе сезона

Носителят на 11 титли и 11 купи България и единствен спечелил толкова отличия през годините за пръв път в историята си е пред угрозата да не завърши сезона. Отборът няма необходимите средства за да покрие разходите както по организиране на домакинските срещи,така и за гостуванията си. Силно се надяваме да […]