Нестле за Живей Активно! завладява Българското Черноморие и Варна на 15 август

MadeInVarna
Нестле за Живей Активно! завладява Българското Черноморие и Варна на 15 август

Тази година Нестле за Живей Активно! отправи покана до всички български черноморски общини с цел да се включат в инициативата за активен начин на живот и хранителната култура, канейки ги да организират свои собствени летни активности. Жителите и гостите на морската ни столица пък ще имат възможността да отбележат празника на града под мотото на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот в България. Във Варна стартът ще бъде даден на плаж Аспарухово, където посланици на инициативата, гости и официални лица ще се обединят около мисията да вдъхновят възможно най-много хора да бъдат активни и да запазят спортния дух и през лятото.

Нестле за Живей Активно! на плажа ще предложи много настроение и емоции за малки и големи. Специално подготвена за събитието демонстрация от българската федерация по спортна акробатика ще даде официалното начало на един от най-активните дни на плажа във Варна това лято. Акцентът на деня ще бъде третото издание на турнира по плажен волейбол за аматьори, подкрепен от волейболните легенди Владимир Николов, Евгени Иванов-Пушката, както и шампионките от ВК „Марица“. Посетителите ще могат да вземат участие и в специални heal fit тренировки и други открити уроци. Щафетни игри ще радват най-малките участници, а е дни от най-известните български олимпийски легенди и спортни знаменитости отново ще бъдат част от инициативата в морската ни столица. Малки и големи могат да станат част от активностите на деня, като се регистрира в официалното събитие във Фейсбук или директно на място.

Вече 16 години Нестле България мотивира стотици хиляди българи да водят активен начин на живот ежедневно, превръщайки кампанията в целогодишна инициатива, която показва предимствата от физическата активност през всички сезони.

Събитието в българската морска столица е организирано в партньорство с община Варна и ще се проведе при спазване на всички мерки за безопасност. Официален партньор на инициативата за поредна година е и Национално сдружение на общините в Република България.

Следваща Новина

81-ият Международен плувен маратон Галата – Варна ще се проведе на 1-и август 2021 г.

Организатори на маратона са ВМС на Република България, Община Варна и плувният шампион на България ПСК „Черно море“. Събитието се провежда с подкрепата на „Морска администрация“, ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Варна, Медицинският център по рехабилитация и спортна медицина, Българския червен кръст, […]