Нови паркинги, фитнес и баскетболно игрище изграждат във “Владиславово”

MadeInVarna
Нови паркинги, фитнес и баскетболно игрище изграждат във “Владиславово”
Кметът Иван Портних и районният кмет на “Владислав Варненчик” Николай Костадинов провериха работата по новите обекти във “Владиславово”. Ето какво сподели Иван Портних:
“На финала е изграждането на паркинг край бл. 211, който изпълняваме по предложение на хората от кооперацията. С него новите паркинги в Кайсиева градина стават единадесет.
Съвсем скоро ще започнем изграждането и на паркинг зад бл. 201.
Продължаваме работа и по новия паркинг срещу бл.302, до училище „П.Яворов“. В проекта е включено и обновяване на пространството около него със зона за отдих.
Обемът от дейности в 3-ти микрорайон на Владиславово включва и цялостен ремонт на алеята от 5-ти супер до бул. „Янко Мустаков“, с изграждане на нови тротоари, ремонт на прилежащите тротори към бл.302, както и осигуряване на допълнителни паркоместа. Предстои строителство на паркинг северно от бл. 309, на зона за отдих и цялостен ремонт на съществуващата такава зад бл. 308; фитнес на открито и игрище за баскетбол. С това поставяме начало на цялостната рехабилитация на 3-ти микрорайон на Владиславово.
Предстоят добри новини и за “Кайсиева градина”.”
Следваща Новина

Атанас Зафиров, БСП: ГЕРБ да не се правят на ударени за сериозните критики на Сената на САЩ

„Търговията с паспорти и българско гражданство е едно от най-отвратителните “геройства” на този кабинет. Това, освен всичко друго, е и директен пробив в партньорската система за сигурност и няма как да не бъде осъдено и разобличено. Затова управлението да не се прави на ударено и да спре с жалките обяснения, […]