Областната конференция на СДС-Варна избра за председател Янко Станев

MadeInVarna
Областната конференция на СДС-Варна избра за председател Янко Станев
Снимка: СДС - Варна

Областната конференция на СДС-Варна, избра днес за председател д-р Янко Станев, който досега беше лидер на варненската организация. Форумът гласува номинациите на трима заместници – председателя на СДС-Варна, Желез Железов, председателя на провадийската организация Коста Владимиров и председателя на девненската организация Петър Петров. Секретар на СДС в областта е Юрий Колев.

Ролята на СДС е в реформаторското ядро на бъдещо дясноцентристко мнозинство във формат ЕНП в следващия състав на народното събрание. Искам в парламентарната група истински, верни седесари, целта ни е да изнасяме стабилност, заяви пред участниците в областната конференция председателят на СДС Румен Христов. Той участва във форума заедно с главния секретар на синята партия Илия Лазаров и варненския евродепутат от СДС Александър Йорданов.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

По софийските улици: Мъж търгува санитарни маски по 2 лв. за брой

Снимка: СДС - ВарнаСлед истерията от корона вируса, който стигна до Балканския полуостров, българите масово се заредиха с храни и дезинфектанти за дълго. В почти всички аптеки санитарните маски не могат да бъдат намерени, а интернет закипя от търговци. Преди да започне голямото презапасяване, кутия с 50 маски се продаваше […]