Община Варна с награда за морски туризъм

MadeInVarna
Община Варна с награда за морски туризъм

Община Варна спечели първо място в категория “Морски туризъм” по време на Годишни награди за туризъм за 2019 година, организирани от ресорното министерство. Призът бе връчен на Соня Георгиева, директор на дирекция „Туризъм“ в Община Варна на официална церемония в Централния военен клуб в София. Домакин на събитието бе министърът на туризма Николина Ангелкова, а сред официалните гости бяха председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, депутати, общественици, представители на туристическия бизнес, на работодателските организации и медии.

 

Общо над 100 общини, фирми и медии взеха участие в надпреварата и бяха оценявани в 16 категории на два етапа чрез интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите започна на 7 ноември и продължи до 6 декември 2019 г., като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

49 журналисти са загубили живота си през 2019 г. заради професията си

49 журналисти са били убити заради работата си през 2019-а година. Това показва годишният доклад на международната организация “Репортери без граници”, съобщава БТВ. Броят им за последните 20 години е най-малък. Притеснителен е фактът, че повече от половината са убити в мирни региони, а не в зони на конфликт. Над […]