Община Варна е домакин на националната кампания „Пътят на предприемача“ организирана от София Тех Парк

MadeInVarna
Община Варна е домакин на националната кампания „Пътят на предприемача“ организирана от София Тех Парк

Община Варна е домакин на националната кампания „Пътят на предприемача“ организирана от София Тех Парк. Събитието ще се проведе утре, 11 април, от 16:00 часа в зала „Варна“ на Община Варна. По време на форума организаторите ще представят своята инкубационната програма South East European Innovators Program (SEEIP).  

Целта на инициативата е да запознае стартиращите и предприемачески екосистеми по места, студенти и ученици с предимствата и възможностите, които предлага програмата за развитие на техните компании, проекти или бизнес идеи. 

По време на всяко представяне участниците ще имат възможност да се срещнат с екипа от експерти на инкубационната програма, да научат повече за процеса на кандидатстване и да чуят истории за успеха от настоящи и завършили обучението компании и екипи. Допълнително ще бъде предоставена информация за възможностите, които предоставя за бизнеса европейската мрежа Enterprise Europe Network- EEN.

Националната кампания „Пътят на предприемача“ се организира от София Тех Парк в партньорство с Junior Achievement Bulgaria, с подкрепата на Enterprise Europe Network – EEN и общините в градовете домакини.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна напомня, че на 11 април е информационният ден за проектите по „Интегрирано градско развитие“

Събитието ще се проведе от 14:00 часа в Юнашкия салон Община Варна организира информационен ден, за да разясни условията и  указанията за кандидатстване с проектни идеи по приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на програмата за европейско финансиране „Развитие на регионите“ 2021-2027 г.  Събитието ще се проведе утре, 11 април, от […]