Община Варна набира кандидати за главен и старши експерт в Туристическия информационен център

MadeInVarna
Община Варна набира кандидати за главен и старши експерт в  Туристическия информационен център

Община Варна набира кандидати за заемане на длъжностите главен и старши експерт „Туристическа дейност и информация” към „Туристически информационен център“. 

Кандидатите за главен експерт трябва да отговарят на следните изисквания: висше образование – степен бакалавър, професионална област – социални, стопански и правни науки, 2 години професионален опит. Изисква се владеене на най-малко 2 езика от изброените – английски, немски, френски или руски език, добра компютърна грамотност и способност за работа с офис техника.  Подборът за заемане длъжността ще се проведе чрез събеседване.

Минималните изисквания към кандидатите за длъжността старши експерт са степен на завършено образование бакалавър, професионална област – социални, стопански и правни науки в направление „Туризъм“ и една година професионален опит. Кандидатите трябва да владеят най-малко един език от изброените – английски, немски, френски или руски език, да имат добра компютърна грамотност и способност за работа с офис-техника. Подборът за заемане на длъжността ще се проведе чрез събеседване. 

Документите за кандидатстване за двете позиции трябва да се представят на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк” №43, в отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол“, http://www.varna.bg/. Телефон за връзка: 052/820 171, лице за контакт: Дора Кръстева. 

За повече информация за необходимите документи адрес: https://www.varna.bg/bg/2402; https://www.varna.bg/bg/2406. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Кметът Благомир Коцев обяви 2 май за неучебен ден

2 май ще бъде неучебен ден за учениците във Варна. Това съобщи на пресконференция днес кметът на Варна Благомир Коцев. Така почивните дни стават от 1 до 6 май, включително.  1 май е Ден на труда и е официален почивен ден, а дните от 3 до 6 май се отбелязват Великденските […]