Община Варна награди първенците на випуск 2021 на ВВМУ „Н. Вапцаров“

MadeInVarna
Община Варна награди първенците на випуск 2021 на ВВМУ „Н. Вапцаров“

Заместник-кметът на Варна Пейчо Пейчев награди първенците на випуск 2021 на ВВМУ „Н. Вапцаров“. Парична награда и почетен плакет получиха отличничките Борислава Георгиева и Радостина Рафаилова от специалност “Логистика”, както и мичман Васил Марков, курсант в специалност “Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво”. Домакин на церемонията, провела се в двора на Морско училище, бе флотилен адмирал проф. Боян Медникаров.

“На всички випускници, на ръководството на училището, на командния и преподавателски състав, пожелавам здраве, лично щастие и успешна професионална реализация! Вярвам, че доброто сътрудничество между ВВМУ и Община Варна ще продължи все така активно”, каза в приветствието си Пейчо Пейчев. Той използва повода да покани присъстващите на предстоящото празнично отбелязване на Деня на Варна – 15-ти август.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Видео: Черно море победи в Стара Загора

Черно море записа победа с 2:0 при гостуването си на Берое в мач от 3-ия кръг на efbet Лига в Стара Загора. Родриго Енрике (47) и Файсел Касми (56) реализираха попаденията за “моряците”. Черно море не започна двубоя по най-добрия начин и допусна сериозна опасност пред своята врата още в […]