Община Варна обявява конкурс за изработване на концепция за младежкия фестивал FUNCITY +

MadeInVarna
Община Варна обявява конкурс за изработване на концепция за младежкия фестивал FUNCITY +

Община Варна обявява конкурс за изработване на концепция за реализиране на младежкия фестивал FUNCITY+ за 2022 г. Целта на конкурса е да се стимулира развитието и обогатяването на културния живот на младите хора. В конкурса могат да участват организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза, национално представени младежки организации (с клон или секция на територията на община Варна), осъществяващи дейност в града. Концепцията трябва да предлага предпочитан формат от младите хора и дейности, обхващащи различните сфери на музикалното, танцовото, театралното, приложното  изкуства, както и спортни, арт занимания и др.

Младежкият фестивал FUNCITY+ се провежда ежегодно в град Варна в периода юли – август. Той е с продължителност до 3 дни и няма конкурсен характер. Проявата се финансира със средства от бюджета на дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

Отличената в конкурса концепция трябва да отговаря за цялостното реализиране на фестивала – организация, подготовка и провеждане, както и администриране, реклама, набиране на участници, програма. При обективна невъзможност или отказ на някой от одобрените кандидати да сключи договор да изпълнява задълженията си на организатор на фестивала, Община Варна има право да покани следващия класиран кандидат за сключване на договор за реализиране на фестивала.

Оценяването и класирането на постъпилите предложения се извършва от петчленна комисия, съставена от експерти при дирекция „Образование и младежки дейности“.

Крайният срок за предаване на заявление (по образец) и концепция е 20-и август в деловодството на Община Варна, до Директора на дирекция „Образование и младежки дейности“. За повече информация телефони: 052/820 801; 052/820 804; 052/820 805

Заявление може да се намери на адрес : www.varnanamladite.com

Тази година фестивалът ще се проведе в периода 12-13 август.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Тайбе Юсеин загуби от Юкако Тауай, ще се бори утре за бронз

Тайбе Юсеин загуби полуфинала на олимпийския турнир по борба в Токио в категория до 62 килограма. Българката отпадна от азиатска шампионка от миналата година Юкако Тауай с 3-2. Утре Тайбе ще се бори за бронзов медал. По-рано през деня Тайбе надви с технически туш за 51 секунди с 10:0 точки […]