Община Варна организира празничния концерт „Заедно в новогодишната нощ“

MadeInVarna
Община Варна организира празничния концерт „Заедно в новогодишната нощ“

Празничната програма започва в 22:00 часа на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари

На площад „Независимост“ ще бъде монтирана уникална за България 3D LED сцена, предвидени са и лазерни ефекти

Община Варна организира традиционния празничен концерт „Заедно в новогодишната нощ” за жителите и гостите на града. Празничната програма ще започне в 22:00 часа на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари. 

Специално за събитието на площад „Независимост“ ще бъде монтирана уникална за България 3D LED сцена, предвидени са и лазерни ефекти. 

Празничната музикална програма е с участието на популярните изпълнители C-Block, които ще представят за първи път пред варненската публика ретро хитовете си Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и др. 

На сцената ще излязат още Стенли и неговите музиканти, които ще изпълнят незабравимите песни на група „Тангра“. 

По традиция варненските артисти са преобладаваща част от програмата на концерта. Сред участниците са певицата Виктория Георгиева /Victoria/, представила страната ни  в изданието на „Евровизия“ през 2021 година, финалистите от телевизионните музикални формати /„Гласът на България“/ Тино /TINO/ и Александър Петров. 

Сред участниците е и Симона Петрова – MONA /от „България търси талант“/, която ще заплени публиката с магията на фолклора, заедно с танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Варна“. 

Водещи на събитието ще бъдат певицата Надежда Петрова /NADIA/ и актьорът Емил Христов. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Кметът Благомир Коцев ще участва в благотворителния Коледен базар

Събраните средства ще бъдат в подкрепа на училището за деца с нарушено зрение “Проф. д-р Иван Шишманов” в кв. „Аспарухово“   Кметът на Варна Благомир Коцев ще участва в събитие на благотворителния Коледен базар, който се провежда в градинката до сградата на общината.   Кметът ще се включи в събитието […]