Община Варна получи награда за активни социални политики

MadeInVarna
Община Варна получи награда за активни социални политики

Община Варна бе отличена с юбилейна награда за активни социални политики за развитие. Призът бе връчен от Георги Георгиев, председател на Национален алианс за социална отговорност (НАСО) на Коста Базитов, зам.-кмет на Община Варна, по време на национален форум с международно участие „25 г. визия за по-добър живот“. В знак на уважение за доброто сътрудничество с НАСО от името на кмета на Варна Иван Портних бе връчен поздравителен адрес и плакет на председателя на организацията Георги Георгиев.

 

За поредна година Националният алианс за социална отговорност, съвместно с Община Варна, Министерство на труда и социалната политика, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, Национална асоциация на социално отговорните работодатели и Национално сдружение на Общините в Република България организират националния форум. На събитието присъстват представители на МТСП, неправителствени организации, работодатели. Разискват се актуални въпроси, свързани с провеждането на социални политики за равен шанс на хората в неравностойно положение.

 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Представят изложбата „Някогашна Варна” в Регионалната библиотека

По повод 150-та годишнина от рождението на Антон Страшимиров във фоайето на Регионалната библиотека “Пенчо Славейков” ще бъде представена изложбата „Някогашна Варна”. Тя акцентира върху детството на Антон Страшимиров във Варна, разказана през различни негови текстове, някои от които са публикувани в местната стара периодика, която е достъпна в дигиталната […]