Община Варна: Започва записването за начално обучение по плуване за деца от 8 до 12 години

MadeInVarna
Община Варна: Започва записването за начално обучение по плуване за деца от 8 до 12 години

От 26 февруари 2024 г., понеделник, започва записването за начално обучение по плуване за деца на възраст от 8 до 12 години. Тренировките се провеждат в плувен басейн „Делфини“.

 

Програмата се финансира от Община Варна и е напълно безплатна за децата. Заплаща се единствено входната такса за басейна, която за целия период е в размер на 20  лв.

 

Обучението започва на 5 март и се провежда от квалифицирани треньори от спортните клубове. Продължителността е 20 часа.

 

Родителите, които желаят да запишат децата си в курса, могат да направят това на касата на басейна, която е с работно време от 7:00 ч. до 12:00 ч. и от 14:00 ч. до 20.00 ч.

 

За записването е необходимо да се представи документ, удостоверяващ възрастта на детето. На касата на басейна е изнесен и графикът на треньорите и спортните клубове.

 

Телефон за връзка 052/ 820-640.

 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Заместник-кметове обсъдиха отбелязването на 580-тата годишнина от Битката при Варна с Консула на Република Полша в България

По време на разговорите става ясно, че може да се организира фестивал на открито през месец септември, който да съвпадне с отбелязването на Независимостта на България Заместник-кметовете по туризма Снежана Апостолова, по образованието и културата Павел Попов и по сигурността Илия Коев се срещнаха днес с консула на Република Полша […]