Започна записването за началното безплатно обучение по ледени спортове за деца

MadeInVarna
Започна записването за началното безплатно обучение по ледени спортове за деца

От 5 февруари, понеделник, на касите на Ледената пързалка, желаещите могат да се запишат за курсовете по кънки на лед или по хокей на лед

Записването за начално обучение по ледени спортове за деца започна на 5 февруари, понеделник, от 08:30 ч. до 19:30 ч. касите на Ледената пързалка, която се намира в спортно-развлекателния комплекс в кв. „Младост“. Програмата е напълно безплатна и се финансира от Община Варна.

Желаещите могат да се включат в един от двата курса – по кънки на лед или по хокей на лед. Такса за участие няма, заплащат се 10 лева за застраховка на децата. Един курс включва десет посещения, като обучението се извършва от квалифицирани треньори.

Програмата за начално обучение по кънки на лед е за деца от 4 до 8 години. Родителите могат да изберат между два клуба:

– В „Клуб по ледени спортове – Одесос” тренировките започват от 12.02.2024 г. и ще се провеждат понеделник и сряда от 18:00 ч. до 19:00 ч.

– В „Клуб по ледени спортове – Варна“ тренировките започват от 13.02.2024 г. и ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18:00 ч. до 19:00 ч.

Начално обучение по хокей на лед е за деца над 5 години, без ограничение в горната възрастова граница. Желаещите отново могат да планират дните и часовете на тренировките между двата клуба които провеждат обучението по хокей на лед:

-В „Спортен клуб по хокей на лед Варна” тренировките започват от 12.02.2024 г. и ще се провеждат в понеделник и петък от 19:15 ч. до 20:15 ч.

-В „Спортен клуб по хокей на лед Варна Скейтс” започват от 17.02.2024 г. и ще се провеждат в събота и неделя от 12:10 ч. до 13:10 ч.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Заместник-кметът Павел Попов: Мозайката на Автогарата във Варна ще бъде съхранена 

Сградата на „Морска администрация“, басейнът на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ или някои от бъдещите нови училища във Варна могат да бъдат евентуален дом на творбата на пловдивския художник Чавдар Пашев  Паметниците на монументалното изкуство от тази епоха са обект на сериозни спорове и те са основателни, защото тези паметници в […]