Обучават 30 мениджъри как се прави успешен бизнес

MadeInVarna
Обучават 30 мениджъри как се прави успешен бизнес

Над 30 собственици, мениджъри и експерти на управленски позиции на малки, средни и големи компании в България събра среща, посветена на новите възможности за развитие на бизнеса, организирана от ActionCoach България. Целта на събитието е да покажем, че въпреки трудностите, през които се изправя всеки един човек, тръгнал по пътя на кариерното израстване, успехите са напълно възможни, обясниха Антон Атанасов и Бойко Проданов, създатели на ActionCoach България.

 

Специален гост на срещата бе кметът Иван Портних, който поздрави участниците и представи накратко платформата “Варна-град на знанието”. “Прекрасно е, че има толкова много млади хора, които искат да се развиват професионално във Варна! Вярвам, че днес ще бъдете запознати с най-актуалните и успешни инструменти за бизнес растеж, които ще Ви помогнат да постигнете нови успехи”, заяви той. Гост на събитието бе и Пейчо Пейчев, зам.-кмет на общината.

 

По време на обучението бяха дискутирани темите “Как да превърнете бизнеса си в печелившо търговско предприятие”, “Начини и техники за влияние на печалбата”, “Как да се намалят цените в период на инфлация и да се увеличи удовлетвореността на клиентите” и други. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Кметът Иван Портних направи оглед на ремонта на сцена Филиал на ДТ "Стоян Бъчваров"

Кметът на Варна Иван Портних направи оглед на ремонтните дейности, които се извършват в една от емблематичните сгради на Варна – сцена Филиал на ДТ “Стоян Бъчваров.  Обектът е паметник на културата, а обновяването се извършва по проект на ОП “Региони в растеж”, съгласуван с Националния институт за недвижимо културно […]