Организират конкурс за детска рисунка по повод Световния ден на водата

MadeInVarna
Организират конкурс за детска рисунка по повод Световния ден на водата

Конкурс за детска рисунка на тема „Водата е ценна, всяка капка е живот“, посветен на „Световния ден на водата – 22 март“, организира дирекция „Екология и опазване на околната среда“ към Община Варна.

Конкурсът ще се проведе в две възрастови групи за деца 4-7 години и от 8-14 години, живеещи на територията на община Варна. Няма ограничения, относно техниката на изработка на рисунката – графика, пастели, водни/темперни бои, флумастери, цветни моливи и др. Всеки желаещ може да участва само с една рисунка. Максималният допустим размер е формат А3. Участниците в конкурса могат да изпращат само авторски творби, като в десния долен ъгъл посочат имена, възраст на детето, използваната техника и име на рисунката.

Творбите, с попълнените от родителите декларации за участие, трябва да се изпратят до дирекция „Екология и опазване на околната среда“, Община Варна, за конкурс „Водата е ценна, всяка капка е живот“. Крайният срок за изпращане е до 31.03.2021 г., като рисунките могат да бъдат донесени и лично в Информационния център на Община Варна. При необходимост от допълнителна информация може да се пише на e-mail: vosavova@varna.bg.

Победителите ще бъдат обявени на 12.04.2021 г. в сайта на Община Варна – www.varna.bg. Всички участници ще получат грамоти, а победителите – предметни награди. Повече информация и декларация за участие – https://varna.bg/bg/1329


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

ВМРО: Обявяваме България за зона без ЛГБТИ-пропаганда!

Това се казва в остра позиция на ВМРО – Българско национално движение относно приета вчера от Европейския парламент резолюция, провъзгласяваща Европейския съюз за свободна зона за ЛГБТИ. Тази скандална декларация е подкрепена от 492 евродепутати срещу 141 против и 46 въздържал се. По време на дискусията вчера българският представител в […]