Организират виртуален форум „Висше образование във Варна 2021“

MadeInVarna
Организират виртуален форум „Висше образование във Варна 2021“

Виртуален форум „Висше образование във Варна 2021“ организира Центърът за кариерно ориентиране със съдействието на Община Варна.

Идеята е всички висши училища от града да представят с кратки презентации и видеа актуална информация за условията на кандидатстване, прием, обучение и възможности за професионална реализация след завършване на висше образование.

Презентациите и видеата могат да бъдат видяни на специално създадената за целта фейсбук страница Виртуален форум „Висше образование във Варна 2021“. Мултимедиен материал ще бъде предоставен и на ръководствата на средните училища, профилираните и професионални гимназии в града и областта за разпространение сред учениците, съобщават от дирекция „Образование“ към Община Варна.

Повече информация: https://www.facebook.com/events/155472219722764/


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

ВМРО подари над 1000 български знамена в Стара Загора

Развей българското знаме на 3 март, призовават патриотите В навечерието на националния празник на България младежите от ВМРО – Стара Загора, народният представител Александър Сиди и общинският съветник Антон Андонов подариха над 1000 български знамена на старозагорци. Войводите призовават всеки получил знаме да го постави в своя дом. Най-младият общински […]