От утре Grand Mall затваря, но супермаркет, аптеката и дрогерията ще работят

MadeInVarna
От утре Grand Mall затваря, но супермаркет, аптеката и дрогерията ще работят

Grand Mall затваря от 14.03. след заповедта на здравния министър. Продължават да работят супермаркетът „Булмаг“, Аптеката „Subra“ и дрогерията „DM“.
Отворени за пешеходци и автомобили са само входовете до Автогарата и паркингът ниво -1.

В изпълнение на днешната заповед на министъра на здравеопазването след обявеното извънредно положение във връзка с епидемията от вирус COVID-19 мениджмънтът на Grand Mall затваря за посещение мола.

Ще продължат да работят единствено изрично посочените в заповедта на министъра магазини за хранителни стоки, аптеки и дрогерии. Това са супермаркет „Булмаг“ на ниво -2, аптека „Subra“ на ниво 0 и дрогерия „DM“ на ниво 0.

Влизането към тези обекти ще става само през южните входове на мола – разположени от страната на Автогара Варна – на ниво 0 за пешеходци и на ниво -1 за автомобили.

„С грижа за своите многобройни посетители Grand Mall от 2 седмици насам работеше при специални допълнителни мерки за чистота, хигиена и дезинфекция – припомня директорът на мола Иво Генов. – Сега затваряме временно, но ще бъдем готови да отворим всички обекти, когато опасността от разпространение на вируса премине и извънредното положение бъде отменено. Препоръчваме на нашите посетители да спазват и у дома си строги хигиенни мерки, за да преминем всички успешно през това огромно изпитание.“


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

И Delta Planet Mall преустановяват работа с клиенти, аптеките и супермакет продължават работа

“Уважаеми посетители, С грижа за Вашето здраве и поради обявеното извънредно положение, свързанo с разпространението на COVID-19 на територията на страната, търговските обекти в Delta Planet Mall преустановяват работа с клиенти до 29 март 2020 г. Отворени за Вас ще бъдат: аптека Subra /ниво партер/ с работно време от 9 […]