Откриха официално Монумента на загиналия моторист

MadeInVarna
Откриха официално Монумента на загиналия моторист
Снимка: Stormbringers Brotherhood MCC
Днес във Варна беше открит Mонументът на загиналите мотоциклетисти “В името на живота и в полет към безкрая”. Кметът на Варна Иван Портних преряза лентата.  Монументът бе осветен от отец Добромир от храм “Свети цар Борис”. Триметровата скулптура беше поставена още преди месец и половина, но официалното откриване бе днес.
“Нека този монумент ни напомня колко е крехък на пътя човешкият живот. За отговорното поведение, което всички ние трябва да имаме, независимо от това дали сме на мотор или в автомобил. Да се пазим един друг. Да пазим своя живот и този на всички останали. Да помним, че само миг невнимание може да доведе до необратими последици. Да шофираме разумно, за да се прибираме живи и здрави при семействата си.
Нека се помолим заедно да няма повече жертви по пътищата. И нека този монумент да е осветен винаги в бяло”, сподели във фейсбук кметът на район “Аспарухово” Ивайло Маринов.
Следваща Новина

Ангел Джамбазки: Не стои темата за следизборно сътрудничество с ГЕРБ

Снимка: Stormbringers Brotherhood MCCЗа ВМРО не стои такъв въпрос за следизборно сътрудничество с ГЕРБ. Няма основа, на която да се говори за такова нещо. Обвързването на двете сили е нередно и нечестно. Това заяви в предаването „Неделя 150“ по БНР евродепутатът и заместник-председател на партията Ангел Джамбазки. Ние сме различни […]