Оценяват 191 проектни предложения по фонд „Култура“

MadeInVarna
Оценяват 191 проектни предложения по фонд „Култура“

Фонд „Култура“ при Община Варна обяви сесия за набиране на проектни предложения за 2023 г. в следните направления: фестивали и конкурси, творчески проекти, национално и международно сътрудничество и публики. В периода на кандидатстването – от 20 декември 2022 г. до 27 януари 2023 г., са постъпили общо 207 проектни предложения, от които са отпаднали 16, поради неподадени в срок документи и неспазване изискванията на Фонда. След отстраняването на административните несъответствия за оценка са останали 191 проектни предложения, съобщиха от дирекция „Култура“ към Община Варна.

Резултатите от оценяването на проектите ще бъдат обявени на сайта на Фонд „Култура“ в първата половина на месец март 2023 г. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Ученици от МГ-Варна ще участват в едно от най-престижните математически състезания в света

Основано през 1998 г., HMMT е едно от най-големите и престижни гимназиални състезания в света. Мисията на основателите е то “да насърчи интереса към математиката, да ангажира разнообразна общност от ученици и да ги подкрепи в достигането отвъд традиционните учебни програми по математика, да предостави представа как може да изглежда […]