Паркът във Владиславово ще бъде домакин на “Пролетен фестивал 2020”

MadeInVarna
Паркът във Владиславово ще бъде домакин на “Пролетен фестивал 2020”

Паркът в жк.Владиславово, град Варна ще е домакин на “Пролетен Фестивал 2020” от 18-и до 24-и март .

Сцената на “Пролетен Фестивал 2020” ще бъде заредена с много шум и енергия, благодарение на музикална програма, изпълнена с любими изпълнители, танцьори и състави.

За всички фенове на състезанията организаторите са подготвили много игри с награди за малки и големи: празнична томбола, beer pong, пукане на балони, надяждане, стрелба с лък и много други забавни игри.

За най-малките е предвиден специален детски кът с работилнички и много интересни занимания. Лунапарк очаква и малко по-големите желаещи да се повозят на веселите атракциони.

Максимално приятната почивка е гарантирана, благодарение на специално обособеното уютно място за отдих. Мобилна книжарница ще посрещне всички любители на четенето и природата.

Street Food зоната е заредена с изкушаващо вкусни сладки и солени изненади от българската и световна кулинарна сцена – скара, бира, сладолед, гофрети, лимонади и много други.
Водещ на събитието ще бъде МОНТИ.

Музикалната програма:
18.03 – хоротека с DJ Joy
19.03 – Ретро парти с DJ Mitakis
20.03 – Монти и Петя Алекса
21.03 – Елица Тодорова
22.03 – Васко Кръпката
23.03 – Bon Jovi Tribute
24.03 – Deep Purple & Whitesnake Tribute

*Събитието се реализира със съдействието на район Владислав Варненчик.

Следваща Новина

Видео: Как в Китай се борят с коронавируса

Полицията в китайската провинция Хенан публикува видео в социалните мрежи, показващо симулация как ще се справят с шофьорите, които игнорират контролните пунктове за вируси.