ПГГСД „Николай Хайтов” организира дни на отворени врати

MadeInVarna
ПГГСД „Николай Хайтов” организира дни на отворени врати

Професионалната гимназия по горско стопанство и дървообработване „Николай Хайтов“ организира дни на отворените врати на 22-ти и 23-ти юни от 9 ч. до 17 ч.  Така бъдещи гимназисти, родители и граждани ще могат да се запознаят с условията за образование, както и с модерната практико-производствена база. Гимназията е първата в града, която въведе т. нар. дуално обучение – обучение чрез работа.

За дните на отворените врати екипът на гимназията е подготвил изненади за своите посетители – в работилница „Мебелно производство“ гостите ще се запознаят със света на мебелите, ще имат възможност да си изработят свещник, поставка за чаша и за телефон; в ателие „Интериорният дизайн в нашия живот” ще бъдат представени и изработени макети на мебели, пейка и диван; в ателие „Цветни аранжировки” ще бъде направена демонстрация на живородни растения, а посетителите ще се запознаят отблизо с характеристиките на специалност „Парково строителство и озеленяване”; в работилница „Природата – дар за човека” ще бъдат направени резници, ще се подготвят хербарии, ще бъдат представяни горски видове и препарирани животни.

Следваща Новина

МГ „Д-р Петър Берон“ спечелиха ученическия турнир по плажен волейбол

В неделя на Южен плаж, въпреки дъждовния следобед, драматичните мачове при юношите продължиха до 16 часа. След оспорван финал класирането се подреди по следния начин: 1. Шампиони са учениците на МГ „Д-р Петър Берон“ 2. IV-та ЕГ “Ф. Ж. Кюри”. 3. Бронзовите медали останаха V-та ГПЧЕ “Йоан Екзарх” При девойките […]