Почистват охранителни канали и дерета във Варна

MadeInVarna
Почистват охранителни канали и дерета във Варна

Започна почистване на охранителните канали, дерета, канавки и водостоци, съобщиха от дирекция „Екология и опазване на околната среда“ към Община Варна.

 

По време на акцията ще бъдат обхванати 41 участъка, където ще бъде извършено почистване и транспортиране на битови и биоразградими (растителни) отпадъци, храсти и сухи дървета, наноси и отпадъци от канализационни системи, премахване на паразитна растителност.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

110 трудноподвижни лица са подали заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия

110 трудноподвижни лица от община Варна са подали заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия на изборите на 14-ти ноември, съобщи Нора Момчева, секретар на Община Варна.  660 души са заявили желание да гласуват по настоящ адрес. Срокът за подаване на тези заявления вече изтече. 136 са гласоподавателите, поставени под […]

Почистват охранителни канали и дерета във Варна

MadeInVarna
Почистват охранителни канали и дерета във Варна

Почистване на охранителните канали и дерета се извършва във Варна. Дейностите са приключили на 17 обекта, включително в село Константиново и на ул. “Моряшка” в Аспарухово.

В момента се работи по още седем обекта, съобщиха от дирекция „Управление на сигурността и контрол по обществения ред“ в Община Варна. Общо при акцията ще бъдат обхванати 58 участъка, в които ще бъде извършено почистване и транспортиране на битови и биоразградими (растителни) отпадъци, на изкопни земни маси, наноси и отпадъци от канализационни системи, премахване на паразитна растителност. Работата ще продължи до началото на месец май.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Иван Портних поздрави медицински работници по повод Деня на родилната помощ

Кметът на Варна Иван Портних поздрави лекари и акушерки в СБАГАЛ “Проф. Д. Стаматов” по повод  Деня на родилната помощ, който по традиция се отбелязва на 21-ви януари. „Благодаря на всички медицински специалисти, които се грижат за децата на Варна. Да сте здрави, уважавани и все така всеотдайни. Нека се […]