Под ръководството на ОП-Ловеч е разбита лаборатория за марихуана в с. Черни Вит

MadeInVarna
Под ръководството на ОП-Ловеч е разбита лаборатория за марихуана в с. Черни Вит

Лаборатория за производство на наркотични вещества – марихуана, е разкрита днес, 25.03.2021 г., при полицейска операция в с. Черни Вит, общ.Тетевен. Акцията е проведена от служители на Криминална полиция при ОДМВР-Ловеч и РУМВР-Тетевен под ръководството на Районна прокуратура-Ловеч, Териториално отделение-Тетевен и Окръжна прокуратура-Ловеч.
Претърсен е имот от четири сгради, две от които – къщи за гости. В другите две 2-етажни сгради са установени съоръжения за производство на марихуана, над 600 броя растения и изградени сушилни.
В помещения на една от къщите за гости е намерена суха маса, която при тест отговаря на марихуана. Тя е с тегло около 12 кг., пакетирана с цел пласиране. Открита е и парична сума в размер на около 6000 лв.
При полицейската операция на място са установени двама мъже на 34 и 46 г., единият е задържан задържан за срок от 24ч.
Образувано е досъдебно производство за производство на наркотични вещества с цел разпространение, което се наблюдава от Окръжна прокуратура-Ловеч.

Следваща Новина

Христо Иванов към ГЕРБ: Вие сте конституционната криза

Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов напомни на ГЕРБ, че целия хаос с изборния процес е заложен от тях – с поправките в Изборния кодекс, предложени и приети от мнозинството на ГЕРБ в парламента, както и с последвалите решения на ЦИК. Той припомни, че от месеци „Демократична България“ изразява протести […]