Популярни личности се включват в кампанията #Първа работа във Варна

MadeInVarna
Популярни личности се включват в кампанията #Първа работа във Варна

Популярните личности Мария Силвестър, Орлин Горанов, Руслан Мъйнов, Силвия Петкова и VenZy ще се включат в Националната кампания #Първа работа. Събитието ще се проведе  на 23 юли (събота) от 18 ч. в Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ във Варна. Кампанията е част от Европейската година на младежта и се реализира в партньорство с литературния формат „Пощенска кутия за приказки“.

Известните личности ще разказват за първите си стъпки на работното място, ще дадат по-голяма публичност на предизвикателствата, пред които младежите се изправят в професионалната си реализация.

Националната кампания #Първа работа е организирана от Програма „Развитие на човешките ресурси“ към МТСП. По време на инициативата по интерактивен начин ще бъдат представени и мерките по Програма „Развитие на човешките ресурси“, които са свързани с „Младежката заетост“ и ще бъдат подкрепени с европейски средства в следващите седем години.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Плуват благотворително в подкрепа на Харков на маратона Галата - Варна

Благотворителна инициатива “Плуване с кауза за Украйна” по време на плувния маратон Галата – Варна организира фондация “Дордрехт – Варна”. Нидерландският град Дордрехт и украинският Харков, за който е предназначена финансовата помощ, са побратимени с морската столица. Според организаторите тази подкрепа може да бъде да изразена по 3 различни начина […]