Поздрав от Да Нанг за юбилея на Варна – 100 години курортен град

MadeInVarna
Поздрав от Да Нанг за юбилея на Варна – 100 години курортен град

Поздрав от Да Нанг, (Виетнам), получи Варна по случай 100-годишнината от обявяването на града за курорт. „От името на правителството на град Да Нанг и неговите граждани, поздравявам най-сърдечно Варна със 100-годишнината от обявяването на града за курорт. Да Нанг и Варна имат установени партньорски отношения от 2014 г. Ние сме силно впечатлени, че Варна – лятната столица на България на брега на Черно Море, с над 1000 години история и традиции, събрани в музеите и запазени по старите улици на града, днес е един от най-космополитните градове в България, привличащ милиони посетители всяка година, които се радват на забележителностите и възможностите за почивка. Юбилеят тази година е специално събитие, с редица празненства, които ще отбележим заедно и това ще допринесе за признаването на Варна за ваканционна дестинация в сърцата на международните туристи. Да Нанг също е красив и динамичен крайморски град във Виетнам – с много общи характеристики с Варна. Затова се надяваме и очакваме с нетърпение да продължим нашето сътрудничество, за процъфтяването на нашите градове. По този повод бих искал да поздравя ръководството на Варна и нейните граждани, като им желая да продължат да развиват прекрасната туристическа дестинация“, споделя Ле Трунг Чин, председател на Народния комитет на града.
Всички видеообръщения, изпращани от градове партньори на Варна, ще бъдат публикувани в сайта на Община Варна и в социалните мрежи.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Откриха изложба с фотографии на теми, свързани с културно-историческото, природното и морското наследство на Варна

Днес пред сградата на районната администрация в кв. „Аспарухово“ открихме изложба с фотографии на теми, свързани с културно-историческото, природното и морското наследство на Варна, сподели кметът на “Аспарухово” Ивайло Маринов. В рамките на експозицията всеки може да се запознае със: ➢ 100 години от Рибарското училище във Варна – зараждане […]