Иван Портних с поздрав по случай международния ден на хората с увреждания

MadeInVarna
Иван Портних с поздрав по случай международния ден на хората с увреждания

Кметът на Варна Иван Портних отправи поздрав по случай 3 декември, който е Международен ден на хората с увреждания:

На 3 декември отбелязваме Международния ден на хората с увреждания. Днес изразяваме своята подкрепа към хората със специални потребности, за тяхното социално включване и повишаване качеството на живот.

Екипът на Община Варна се присъединява към честването на празника с уважение към Вас, хората, които ежедневно преодолявате трудности, непознати за останалата част от обществото, отстоявайки с воля и кураж правото си на достоен живот.

Наша много важна мисия е хората с увреждания да получат необходимата подкрепа за постигане на пълноценно човешко съществуване. Гаранция за успешното решаване на проблемите Ви е партньорството и сътрудничеството между държавните институции, местната власт и неправителствения сектор.

Заявявам готовността на Община Варна да продължи да работи за осигуряване на достъпна инфраструктура, устойчиви транспортни системи, качествени и интегрирани здравни, образователни и социални услуги.

Благодаря за Вашия принос към икономическия и духовния живот на града, за всяка протегната навреме ръка, за споделената отговорност и вяра в бъдещето.

Желая Ви здраве, спокойни делници и Светли празнични дни!

Иван Портних

Кмет на община Варна


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Програма за 6 декември – Никулден

10 ч. – Никулден в район „Аспарухово“ – освещаване и курбан за здраве  Място: новото Рибарското пристанище   10,30 ч. – Отслужване на Божествена света литургия, молебен и курбан за здраве Място: храм „Св. Николай Чудотворец“ 18 ч. – Традиционно запалване на светлините на коледната елха и на градската украса  Място:  […]