Представиха възможностите за финансиране на проекти в сектор „Здравеопазване“

MadeInVarna
Представиха възможностите за финансиране на проекти в сектор „Здравеопазване“

Информационна среща на тема „Възможности за финансиране на проекти в сектор „Здравеопазване“ се проведе в Юнашкия салон във Варна. Събитието бе организирано от дирекция „Европейски и национални оперативни програми“ и дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна. В срещата взеха участие Коста Базитов, зам.-кмет, Ани Николова, директор на дирекция ЕНОП, Анастасия Георгиева, директор на дирекция “Здравеопазване”, проф. Анелия Клисарова, председателят на комисията по здравеопазване към ОбС, представители на здравни заведения в града, на Медицинския университет и други заинтересовани страни.

По време на срещата бяха представени възможностите и перспективите за финансиране по фонд „Условия на труд“ към Министерство на труда и социалната политика; Национален доверителен екофонд; ОП „Региони в растеж“; Финансови инструменти; План за възстановяване и устойчивост на България; Програма REACT- EU; Програма „Хоризонт Европа“ 2021-2027 г. и програма EU4Health. Ралица Груева, мениджър инвестиции, представи възможностите за кандидатстване с проекти пред Регионалния Фонд за градско развитие. Д-р Румен Димов, управител на  ДКЦ „Чайка“ ЕООД, представи информация за партньорството с Фонда за градско развитие, а д-р Галинка Павлова, управител на ДКЦ 5 „Света Екатерина“, запозна участниците с „Телемедицината в условията на COVID-19“.

Следваща Новина

Представят изложба за юбилея на театъра

Документалната изложба „2021 – 100 години Драматичен театър Варна” може да бъде разгледана в периода 14.05.-08.06. на входа на Морската градина. Тя се реализира със съдействието на Община Варна и агенция „Джойс”. Историята на театъра е  визуализирана в 10 винилни пана с над 100 архивни снимки – първата копка на […]