Представят фотоизложба “120 години Варненско археологическо дружество”

MadeInVarna
Представят фотоизложба “120 години Варненско археологическо дружество”

През 2021 г. Регионален исторически музей – Варна отбелязва 120 години от основаването на Варненското археологическо дружество.

По повод юбилея РИМ-Варна организира поредица от инициативи, една от които е фотоизложба на тема “120 години Варненско археологическо дружество”.

Изложбата ще бъде представена в периода от 14.07.2021 г. до 30. 07.2021 г. на входа на Морската градина /до Слънчевия часовник/, където жителите и гостите на Варна ще могат да се запознаят с важни и любопитни факти, свързани с основаването и дейността на Варненското археологическо дружество.

Заповядайте!

Следваща Новина

Премиерът Стефан Янев: Важно е да съхраним демокрацията и достойнството на нашата държава – държава с хилядолетна история

14.07.2021 Изявление на премиера Стефан Янев в началото на редовното правителствено заседание по повод проведените парламентарни избори: Уважаеми колеги, Уважаеми представители на медиите, Позволете ми в началото на днешното заседание да направя една ретроспекция на усилията на служебното правителство да подготви и проведе изборите, които преминаха последната неделя и в […]