Премиерът Борисов на пътя Първенец- Лилково: Навсякъде, където има компрометирани пътища, работят машини и строители

MadeInVarna
Премиерът Борисов на пътя Първенец- Лилково: Навсякъде, където има компрометирани пътища, работят машини и строители

11.02.2021
В рамките на 4 месеца вече ще има асфалтова настилка на пътя Първенец- Лилково, обяви министър-председателят Бойко Борисов, който отиде на един от тежките участъци на трасето, на което асфалт никога не е имало.

„Компрометираните места ще ги направим. Машините работят, разширяват габаритите, асфалтират, укрепваме пътя. В момента се прави и ще бъде асфалтиран до Лилково в рамките на 4 месеца“, отбеляза премиерът Борисов. Ще бъдат укрепени и две свлачища. „Навсякъде, където има компрометирани пътища, работят машини и строители“, каза още министър-председателят като посочи, че температурните амплитуди и бързата смяна на времето се отразяват изключително негативно на старите пътища.
Министър-председателят Борисов коментира и темата с миграционната вълна, която не се усеща от гражданите, но работата на българските граничари не е спирала. „Няма нощ, в която между 80 и 200 нелегални мигранти да не бъдат възпирани да влязат в България по нелегален път“, изтъкна Борисов. „Има КПП-та, където всеки, който бяга от война, може да влезе в България. Но нелегално не е възможно“, добави Борисов и посочи, че българските граничари се справят прекрасно с миграционната вълна, която продължава.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Дирекция „Национална система 112” отбеляза Европейския ден на телефон 112

Той протича под мотото „Да кажем „Благодаря“ на хората, които винаги ни помагат Европейският ден на телефон 112 беше отбелязан със zoom връзка под мотото „Да кажем „Благодаря“ на хората, които винаги ни помагат“. И тази година България се включи в инициативата на  Европейската асоциация на спешните номера, която призова […]