При спецакция в община Дулово е установен издирван мъж

MadeInVarna
При спецакция в община Дулово е установен издирван мъж

Обявен за общодържавно издирване по досъдебно производство е бил установен по време на проведената вчера специализирана полицейска операция в община Дулово под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра.

Мащабната операция е била проведена по линия на противодействието на битовата престъпност в района на територията на селата Грънчарово, Скала, Прохлада и Секулово, като на място е бил и представител на Окръжната прокуратура в Силистра.

Мобилни полицейски екипи са проверили търговски обекти, автокъщи и автоморги, както и пунктове за изкупуване на черни и цветни метали. В хода на операцията, в която са участвали сили на ОД на МВР в Силистра, РУ на МВР в Дулово и на Зоналното жандармерийско управление във Варна, са били проверени 192 моторни превозни средства и 225 лица. Отнети са били две свидетелства за правоуправление на МПС. Съставени са били шест акта на нарушители по Закона за движение по пътищата, наложени са били 22 глоби и връчени 65 електронни фиша.

11 акта за административни нарушения по законите за горите, за храните и за българските лични документи, както и по наредба на община Дулово са били съставени по време на операцията.

Следваща Новина

България и Гърция задълбочават сътрудничеството си в сферите на транспорта, туризма и инвестициите

В присъствието на министър-председателя Бойко Борисов и на гръцкия премиер Кириакос Мицотакис бяха подписани двустранни документи в сферата на транспорта, туризма и инвестициите. Договореностите бяха постигнати в рамките на провеждащото се в Александруполис Четвърто заседание на Съвета за сътрудничество на високо равнище между правителствата на Република България и на Република […]