Приемът в Общинския детски комплекс започва от 1-ви юни

MadeInVarna
Приемът в Общинския детски комплекс започва от 1-ви юни

Общинският детски комплекс във Варна обявява прием за учебната 2020/2021 година чрез електронната система odk.is-vn.bg. Записването стартира на 1-ви юни, а крайният срок за подаване на заявления е 31-ви август 2020 г. Всяко дете има право да посещава до две учебни школи в ОДК. За децата, които са чужди граждани или не са родени във Варна, има възможност родителите да изтеглят формуляр за записване от електронната система и да го подадат в сградата на ОДК (ул. „Петко Каравелов” №3-А). График за работата на школите и списъците на приетите деца ще бъдат публикувани през септември.

 

Общинският детски комплекс предлага на децата напълно безплатно обучение през свободното време в над 30 школи, които са в направленията „Наука“, „Изкуство“, „Спорт“, съобщават от пресцентъра на ОДК.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Семеен фестивал в Младост започва от 1-ви юни

Семеен Фестивал ще се проведе в ж.к. Младост от 01.06 до 07.06.2020 до Ледената Пързалка. “Дойде и времето да се порадваме заедно на свежия въздух, хубавото време и прекрасните моменти от живота. Семеен Фестивал – Младост е началото на забавленията за малки и големи! Подготвили сме ви много игри, награди, […]