Приключиха състезанията „Бързи и сръчни“ за II клас

MadeInVarna
Приключиха състезанията „Бързи и сръчни“ за II клас

Отборите на 10 училища се включиха в състезанията “Бързи и сръчни” за II клас, които се проведоха в многофункционалната спортна зала на Първа езикова гимназия, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна.

След оспорвана надпревара, много емоции и веселие, отборът на ОУ “Н. Й. Вапцаров” се класира на първо място. Втори станаха децата от ОУ “Ангел Кънчев”, на трети- отборът на ОУ “Иван Вазов”. За победителите бяха осигурени медали, а за всички участници – грамоти. На финала децата се включиха в томбола, чрез която бяха раздадени много награди – топки, бадминтон, ролери, спортни часовници и раници, скейтборди, хилки за тенис на маса, очила за плуване и много други. Най-голямата – велосипед, спечели ученик от ОУ “Димчо Дебелянов”.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Осигурен е транспорт за избиратели с увредено зрение и затруднения в придвижването

За превоз на избиратели с увредено зрение или със затруднение в придвижването от “Градски транспорт” осигуряват специализирани микробуси. Диспечерски екип приема заявки всеки ден от 06.00 ч. до 22.00 ч., включително и в деня на изборите на телефони: 052/500 652 и 0889/409 221. 38 избирателни секции са подходящи за гласуване […]