Присъда за варненец, разпространявал кокаин

MadeInVarna
Присъда за варненец, разпространявал кокаин

Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна и 28-годишния Радостин А., с което той се признава за виновен, че държал без надлежно разрешително високорискови наркотични вещества с цел разпространение.
На 09.12.2020 г. във Варна полицейските органи намерили в Радостин 8 пакетчета кокаин с различен грамаж и различно процентно съдържание на активния компонент. Общата стойност на откритите 2,675 грама наркотик е 428 лева.
Варненският окръжен съд, одобри споразумението, след като прецени, че същото не противоречи на закона и морала.
За извършеното престъпление 28-годишният мъж прие да изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 6 месеца, чието изпълнение да бъде отложено с изпитателен срок от 3 години, както и наказание глоба в размер на 3 000 лева.
Постановеният съдебен акт е окончателен, има последиците на влязла в сила присъда и не подлежи на проверка от по-горна инстанция.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Манолова поиска министрите на земеделието и здравеопазването да проверят фермата за норки на фирма „Градус“

Мая Манолова поиска служебните министри на земеделието Христо Бозуков и на здравеопазването Стойчо Кацаров да проверят фермата за норки на фирма „Градус“, за която беше подаден сигнал до Комисията по ревизията в последното й заседание. По покана на организаторите, които подадоха сигнал пред Комисията по ревизията на последното й заседание […]