Продължава работата по проекта за облагородяване на “Кайсиева градина”

MadeInVarna
Продължава работата по проекта за облагородяване на “Кайсиева градина”

Продължава работата по проекта за облагородяване на “Кайсиева градина”, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

В квартала се обновява уличната инфраструктура, изграждат се нови тротоари и паркинги, алеи, кътове за отдих, детски площадки, озеленяване. В момента се извършва основен ремонт на улиците „Д-р Петър Дертлиев“ и ул. „Проф. д-р Емил Станчев“, както и на карето, заключено между тях , ул. „Асен Разцветников“ и улицата над училище „Стоян Михайловски“. Работи се по промяна на конструкцията на пътя, преасфалтиране на уличните платна, изграждане на нови тротоари и на ново улично осветление.

След приключването на основния ремонт на двете големи улици, ще се пристъпи към рехабилитация на ул. „Асен Разцветников“, съобщават още от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започна есенното засаждане на пролетни луковици в Екопарк Варна

Колекция “Лалетата на Варна” ще зацъфти през април догодина. Месец ноември е месецът, в който всяка година екипът на Университетска Ботаническа Градина – Варна започва есенното засаждане на известната на всички варненци колекция “Лалетата на Варна”. През месец април посетителите на Екопарк Варна ще могат да видят колекция от над […]