Променят маршрути на три автобусни линии заради ремонти в “Кайсиева градина”

MadeInVarna
Променят маршрути на три автобусни линии заради ремонти в “Кайсиева градина”

Маршрутите на три автобусни линии се променят от днес, зарази ремонтни дейности, свързани с реализацията на проекта за облагородяване на “Кайсиева градина”, информират от “Градски транспорт” ЕАД.

Линия 14 няма да обслужва спирки: „Общежитието“, „Кайсиева градина“, „Бл. 222“, „Бл. 221“, „Бл. 212“.
След спирка „Вежен“ посока „Почивка“, автобусите ще продължават по бул. „3-ти Март“ и ще обслужват спирки: „Мургаш“, „Армейска“, „ТИС Север“, „КАТ“ и се включват по маршрута си.

Линия 41 няма да обслужва спирки: „Общежитието“, „Кайсиева градина“, „Бл. 222“, „Бл. 221“, „Бл. 212“.
След спирка „Вежен“ посока „ЖП Гара“, автобусите ще продължават по бул. „3-ти Март“ и ще обслужват спирки: „Мургаш“, „Армейска“, „ТИС Север“, „КАТ“ и се включват по маршрута си.

Линия 118 А няма да обслужва спирки: “Вежен”, „Общежитието“, „Кайсиева градина“.
Автобусите по линията ще обслужват спирки „Кап. Петко Войвода“ и „Детелина“ на бул. „Константин и Фружин“, ще преминават по бул. „Цар Освободител“  – двупосочно.
Всички промени се въвеждат двупосочно до приключване на строително-монтажните работи.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Протест и шествие във Варна срещу зелените сертификати

Собственици на заведения се събраха в 15 ч. пред сградата на община Варна, за да изразят своето недоволство срещу въведените противоепидемични мерки. Протестиращите блокираха за около 10 минути движението на кръстовището пред сградата на община Варна, след което тръгнаха на шествие из града. Протестът се проведе под мотото “Това не […]