Регатата „Трети март“ ще се проведе във Варненското езеро

MadeInVarna
Регатата „Трети март“ ще се проведе във Варненското езеро

66-та регата “Трети март” ще се проведе от 28-и февруари до 3-ти март във Варненското езеро край базата на СК “Черно море – Бриз”, съобщават от дирекция „Спорт“ към Община Варна. Очаква се в нея да се включат около 20 екипажа, които ще се състезават с гребно – ветроходни лодки “Ял-6”. Предвидено е провеждането на 7 гонки, като състезанието е валидно при състояли се най-малко 3 гонки. Главен съдия ще бъде Росен Марангозов, а протестната комисия ще се ръководи от Тодор Иванов.

 

Състезанието се провежда при спазване на всички противоепидемиологични мерки. Организатори са Община Варна,  СК “Черно море-Бриз” – Варна, МК „Приятели на морето“ и Българската федерация по ветроходство.
 

Програма:
28 февруари
Посрещане – СК „Черно море-Бриз“
14.00-18.00 ч. Обмер и регистрация

1 март
08:00 Обмер и регистрация
09.00 Техническа конференция
10.00 Откриване
11.00 Старт на първа гонка за деня

2 март
10.00 Старт на първа гонка за деня

3 март
10.00 Старт на първа гонка за деня
15.00 Закриване


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Румен Радев: Абсолютно недопустимо е в 21-и век в Европа да се нанасят военни удари по суверенна държава

Изявление на президента след срещата с държавните институции във връзка с военните действия в Украйна Уважаеми дами и господа, Свиках извънредна консултативна среща с правителството, председателя на парламента и службите за сигурност за разглеждане на възникналата ситуация в Украйна. Както знаете, в ход е пълномащабна конвенционална операция на Руската федерация […]