Рекламират Варна като целогодишна дестинация на 10 езика

MadeInVarna
Рекламират Варна като целогодишна дестинация на 10 езика

Рекламират Варна като целогодишна туристическа дестинация на 10 езика чрез инициативата „Варна приветства всички Вас!“. Кампанията е насочена към гостите от Румъния, Израел, Полша, Чехия, Русия, Франция, Германия, Великобритания, Нидерландия и Испания.

 

Видеопрезентациите на съответния език са публикувани в туристическия сайт на Община Варна сайта visit.varna.bg. Проектът се реализира от дирекция „Туризъм“, съвместно със Съюза на екскурзоводите в България. Във видеата морската столица е представена като мултикултурен град, който може да впечатли всеки турист със своите природни дадености, интересни маршрути и възможности за развлечения. Инициативата е част от събитията, свързани с юбилея „Варна – 100 години курортен град“.

 

Повече информация тук: https://visit.varna.bg/bg/varna-privetstva-vsichki-vas.html


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Продължава кампанията "Да украсим Варна за Коледа"

Продължава кампанията “Да украсим Варна за Коледа”, като до момента 20 участници са се включили в нея. Конкурсът, организиран от Община Варна, започна на 1-ви декември и ще продължи до 6-ти януари 2022 година. За победителите, които съберат най-много харесвания във Фейсбук на своите снимки и видеа на празнични украси на […]