Ремонтът на Аспаруховия мост приключи ден по-рано от планираното

MadeInVarna
Ремонтът на Аспаруховия мост приключи ден по-рано от планираното

Ремонтно-възстановителните дейности по участъците с нарушена пътна настилка на Аспаруховия мост във Варна приключиха преди крайния срок. Екипите на фирмата-изпълнител работиха през нощта, за да завършат ремонта преди сутрешните часове. Нощният график на работа бе уговорен от кмета Благомир Коцев, въпреки че не е предвиден в наследените от предходното управление договори.

Рехабилитацията на моста бе временно спряна вчера между 16:00 ч. и 20:00 ч. за да се избегне трафикът в час пик. Дейностите бяха възобновени вчера вечерта след 20 часа и продължиха до ранните часове на днешния ден. Така работата приключи за един ден, вместо заложените по план няколко дни. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна обявява пет конкурса за предоставяне на социални услуги

Кандидатите трябва да представят документи за участие до 17:30 ч. на 16.08.2024 г. Община Варна обявява пет конкурса за организации, които да предоставят специализирани социални услуги. Те са предназначени за различни групи лица с увреждания. Кандидатите трябва да предоставят дейностите си на територията на община Варна. Документи за участие се […]