Шест отбора участваха в турнир по минифутбол

MadeInVarna
Шест отбора участваха в турнир по минифутбол

Шест отбора от три варненски университета взеха участие в тазгодишното издание на турнира по мини футбол, част от „Купа 8 декември“. Срещите се изиграха в базата на общинския спортно-развлекателен комплекс „Младост“. Шампион е Техническият университет – с втори отбор, а след него се класираха представителите на Икономическия университет – първи отбор. Трети са участниците от Висшето военноморско училище  – първи отбор, съобщават от дирекция „Спорт“ към Община Варна.

 

Тази година, заради пандемията, състезанията за „Купа 8 декември“ включват само спортове, които се провеждат на открито – лекоатлетически крос, плуване и мини футбол. Организатори са дирекция „Спорт“ към Община Варна и  студентските съвети и академичните звена, отговарящи за спорта в университетите.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Почитаме Св. Мина – покровител на семейството

Днес православната църква чества паметта на мъченици Мина, Виктор и Викентий. Мина е бил войник, убит в Египет за Христовата вяра при император Диоклетиан (284-305 г.). Той е много известен великомъченик и чудотворец. Свети Мина е покровител на семейството, сираците и бездомните. Чудотвореца покровителства и бездомните. Свети Мина е патрон […]