Скулптура на Цар Калоян зае своето място в “Исторически парк”

MadeInVarna
Скулптура на Цар Калоян зае своето място в “Исторически парк”

Скулптурата на Цар Калоян зае своето място в “Исторически парк” и очаква своите братя. Тази година всички посетители ще могат да се насладят на майсторската работа на блестящият скулптор Дишко Дишков, който изработи тримата Асеневци. В трудните за България времена винаги се появяват водачи, които да ни поведат във вярната посока.

“Всеки детайл в духовния храм на българщината “Исторически парк” е впечатляващ и доскосваш човешката душа. Влагаме много сила, емоция и постоянство в изграждането на един спиращ дъха обект в България. Посещавайки парка, всеки българин успява да се докосне до своите корени и да се зареди със сила и енергия за бъдещите дни. Нека спрем чакането и започнем да действаме. Посети “Исторически парк”, зареди се с вяра и се слей със своя род и народ!” споделят от “Исторически парк”.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Нова арестувана жена на пътя за Боровец, този път 19-годишна

На 18.02. т.г., около 16:15 часа, в гр. Варна, в м-ст «Боровец», при извършване на полицейска проверка, е установено, че М.И. (19 г.), известна на МВР, извършва сексуални услуги срещу заплащане. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Жената е задържана за […]