Слави: Какви хора сте вие, бе? Кое ви е по-важно – партиите или страданието на хората?

MadeInVarna
Слави:  Какви хора сте вие, бе? Кое ви е по-важно – партиите или страданието на хората?

Слави Трифонов публикува пореден яростен пост срещу българските депутати:

Българските депутати, в тази извънредна ситуация, си гласуваха закон, в който отлагат връщането на незаконно придобитите партийни субсидии.
Тоест, тия пари, дето им ги надписа Влади Горанов, ще ги връщат… ама друг път. Само ви припомням, че това са нашите пари, които ние не искаме да им ги даваме, обаче те си ги взимат въпреки това.
Взеха ги в нарушение на закона и дори не искат да ги връщат. Освен това, държат големи суми на влог от партийната субсидия. В тази кризисна ситуация те не могат да ги ползват, защото, логично, нямат партиен живот.
И въпреки това не искат да ги даряват за помощ на болниците, лекарите, медицинските сестри, санитарите и в крайна сметка да правят добро с тези пари. С нашите пари.
Освен това получават огромни заплати и не желаят да се разделят дори с една малка част от заплатата си, за да подпомогнат хората в тази кризисна ситуация. И да дадат добър пример, защото основната им работа е да представляват българската нация и морала.
И когато става дума за пари, забравят всички пречки помежду си и се обединяват като юмрук. Само за пари.
Какви хора сте вие, бе?
Какво се случва с вас, когато влезете в парламента?
Как си лягате вечер?
Кое ви е по-важно – партиите или страданието на хората? Какво си мисли един депутат за самия себе си?
Не виждате ли резултата от поведението си? Не изпитвате ли съчувствие?
Въпроси, въпроси, въпроси… Отговорите на тези въпроси няма да ви харесат. Вие не искате да ги чувате. Искате да чувате само лъжата. Вярвате в нея, без да мислите и без да се срамувате.
Е, един последен въпрос – колко мислите, че ще продължи това?


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Министерски съвет прие забрана за износ на предпазни средства, както и дезинфектанти и техни производни

Бойко Борисов: Проведохме извънредно заседание на Министерски съвет чрез видеоконферентна връзка, на което приехме забрана за износ на предпазни средства, както и дезинфектанти и техни производни без разрешение, издадено от министъра на здравеопазването. Също така разрешихме „Софийска вода“ АД да предоставя водни количества на „ВиК“ ООД – Перник за осигуряване […]