Слави покани Васил Гарванлиев да се присъедини към екипа му

MadeInVarna
Слави покани Васил Гарванлиев да се присъедини към екипа му

Слави Трифонов покани македонския певец Васил Гарванлиев, който представя Северна Македония на “Евровизия”, да се присъедини към екипа му. Ето какво написа Слави във фейсбук:

“Васил Гарванлиев, който трябва да представлява Северна Македония на конкурса “Евровизия”, е заплашен да бъде низвергнат от съгражданите си в Северна Македония, защото обяви, че е и българин, тъй като има и български паспорт. И сега срещу него има кампания в Северна Македония той да не представлява страната на конкурса “Евровизия”.
Но, уважаеми сънародници, България е навсякъде, където има дори и един българин. И тъй като има един българин в Северна Македония, пардон в Северна Македония има много българи, но аз визирам конкретно Васил Гарванлиев, затова му предлагам следното:
Василе, скъпи приятелю, ти си добър певец, а аз и моите колеги имаме опит в продуцирането на добри певци. Заповядай при нас и аз и моят екип ще ти осигурим работа и достоен живот. Решението е твое. Българите трябва да се подкрепяме”.

Следваща Новина

Побой над рефер разследват в Пловдив

Районна прокуратура – Пловдив образува досъдебно производство за причиняване на телесна повреда на Е.Б., на 20 г., в качеството му на главен съдия на футболната среща между отборите на ФК „Тракия“, с. Царимир и ФК „Сокол“, с. Пъдарско, която се е провела на 14 март 2021 г. в с. Царимир, […]