Специализирана полицейска операция на територията на Варненска област

MadeInVarna
Специализирана полицейска операция на територията на Варненска област

Специализирана полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, бе проведена днес на територията на Варна и общините Провадия, Белослав и Долен Чифлик. В операцията участваха екипи от ОДМВР-Варна и районните управления, както и служители на Зоналното жандармерийско управление.

В рамките на проведените действия са извършени претърсвания на 25 жилища, задържани са общо 14 лица. Намерени и иззети са: голямо количество парична сума – над 100 000 лева в различни валути; тетрадки с изписани населени места и цифрово изражение на суми срещу тях; списъци с лица и ЕГН-та; рекламни материали на политическа партия; компютърни конфигурации, телефони, флаш-памет. Извършени са проверки в кметствата в селата Петров дол, Блъсково, Бозвелийско и Градинарово.

Специализираните полицейски действия срещу престъпления, свързани с политическите права на гражданите, продължават.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Хванаха крадеца на кабел, захранващ осветлението на Аспарухов мост

31-годишен варненец, известен на полицията, се е озовал в ареста на Четвърто РУ вчера. Преди дни е подаден сигнал за откраднати 70 метра електрически проводник, който захранва Аспарухов мост. След проведените издирвателни действия на служителите на реда, е установен извършителят. По случая е образуван заявителски материал, докладвано е на прокуратурата […]